SPEJDER

SPEJDER

Øster Løgum/Hovslund Gruppe er en DDS-spejdergruppe hjemmehørende i spejderhytten bag forsamlingshuset i Hovslund. Her har vi en spejderhytte med værksted, køkken og overnatningsmuligheder, samt skønne, store udearealer med sheltere, bålsteder og bålhytte, der alt sammen gør det muligt at lave masser af sjove, spændende og lærerige ting hele året rundt.

Vi har tre spejdergrupper, Mini/Mikro for de 6-8 årige, Juniorer for de 9-12 årige og Trop for de 12-15 årige. Hver gruppe holder ugentlige møder, tager på småture og spejderlejre, men vi tager også på ture og spejderlejre alle tre grupper sammen.  

MINI/MIKRO

Mini- og mikrospejdere holder spejdermøde sammen. De største får lov til flere ting end de nye, og hjælper gerne nye spejdere med at få lært nye ting.  

Fokus hos de mindste er at lære de basale spejderfærdigheder igennem lege og lette opgaver. Blandt andet øves der knob og håndtering af dolk.

JUNIORER

Juniorspejdere laver mere avanceret spejderarbejde og begynder at komme på kurser. Som junior lærer man at håndtere økser, save og laver mad på bål. Der er en eller to weekend overnatninger om året, hvor det praktiske bliver afprøvet.

TROP

Som tropspejder skal man næsten kunne klare sig selv. Her forsøger vi at få spejderne til selv at stå for at planlægge møder og aktiviteter. Der er ledere tilstede, men mest til at støtte op om de ting som er planlagt. Som tropspejder får man tilbud om at komme på forskellige kurser, som kan gøre én bedre som spejder og man få nye spejdervenner fra hele landet.

VIL DU VIDE MERE?

Vil du vide mere om at være spejder i Øster Løgum/Hovslund Gruppen, kan du læse meget mere på deres hjemmeside www.hovslundspejder.dk


Følg med i hvad spejderne går og laver og se masser af billeder fra alt lige fra de ugentlige spejdermøder til spejderlejre, julegudstjenester m.m. på deres Facebookside DDS Østerløgum/Hovslund gruppe