GYMNASTIKFORENING

GYMNASTIKFORENING

Hovslund Gymnastikforenings formål er, ved idræt, foredrag og festlige sammenkomster, at medvirke til at dygtiggøre en sund og livsglad ungdom. Foreningen er opdelt i følgende afdelinger: fodbold, gymnastik, MTB for mænd og kvinder og event.

FODBOLD

I Hovslund har du mulighed for at gå til fodbold - og her er der et hold for enhver, uanset alder, lige fra de 3-årige og op til Oldboys. Vi har følgende hold: U6 (3 - 6 år), U9 (7 - 9 år), U12 (10 år og opefter), Serie 6 (fra 16 år), Kvinder og Oldboys. 

GYMNASTIK

I vinterhalvåret er der masser af muligheder for at holde kroppen igang til gymnastik. Her har vi en lang række hold, alt efter alder: Forældre/Barn (0-3 år), Spilopperne (3-5 år), Græshopperne (6-7 år), Turbomix (8-10 år), 4. kl. og opefter, Motionsgymnastik M/K mix (40+) og CrossDance (fra 17 år). Gymnastikåret afsluttes med fælles gymnastikopvisning. Opstart i uge 38 for alle hold.

MANDFOLK PÅ MTB

Mandfolk på Mountainbike er muligheden for at komme ud og bevæge sig og træde i pedalerne i et stærkt fællesskab med andre mænd i alle aldre, og uanset niveau - der er en rute for alle. Vil du gerne prøve kræfter med dette, men har ingen cykel, så har klubben de fineste lånecykler. 

KVINDER PÅ MTB

Kvinder på Mountainbike er en klub for kvinder, der ønsker at få gang i kroppen og ikke mindst benene, og samtidig være en del af et stærkt fællesskab. Kvinder på MTB er for kvinder i alle aldre og uanset niveau. Vil du gerne prøve kræfter med dette, men har ingen MTB, så har klubben de fineste lånecykler. 

EVENTS

I løbet af året er Hovslund Gymnastikforening vært ved en lang række arrangementer, bl.a. klovneløb, nytårslotto, gymnastikopvisning og ikke mindst den årlige Idrætsuge og sommerfest med masser af sportsaktiviteter, aktiviteter for børn, spejdere, gadedysten, fællesspisning og fest, gudstjeneste med fællesspisning, revy og meget meget mere.