HOVSLUND

Her på siden finder du informationer og indlæg om Hovslund og omegn, foreninger og institutioner, samt anden info som måtte ha' borgernes interesse - besøg siden jævnligt, da den opdateres og udbygges hele tiden - "så ved du måske noget nyt før din nabo ;-)"

 

Der er i dag ca. 300 indbyggere i Hovslund. På trods af de udbredte problemer for små landsbysamfund, har Hovslund formået at holde stand mod afvandringen mod de større byer. Byen har stadig egen købmandsbutik, gode offentlige transportmuligheder til Rødekro og ikke mindst et bredt og aktivt foreningsliv, hvor byens mange ildsjæle gør et stort stykke arbejde. Dertil kommer en innovativ skolemodel, hvor børnehave, fritidsordning og skole er samlet i Hovslund Børneunivers til tryghed for børnene. Alt dette betyder at byen stadig er attraktiv at bo i og et godt og levende eksempel på et velfungerende landsbysamfund.

Hovslund's historie fortalt af Ellen Jensen, Hovslund - tryk på billedet

Se det nye nummer af VORES BLAD


HER

Kære naboer


Som du/I sikkert har læst i Vores Blad, vil Lokalrådet skabe en lokalforankret byudvikling og begyndende helhedsplan for byerne Øster Løgum og Hovslund.


ALLE interesserede bydes ind til stormøde, hvor der er fælles kickstart og brainstorm på de fremtidige områder. 

Men I som nærmeste nabo til områderne får denne særlige invitation, da vi anser jeres holdninger til projektet og områdets fremtidige brug som vigtige, så der ikke skabes noget, I ikke kan se jer selv i.

 

Der indkaldes til 4 møder, hvor en lokaludviklingsplan er produktet. Produktet vi sidder med, er i princippet 2 tegninger på 2 områder. Vi har intet fået lavet endnu, men blot bestemt hvordan vi kunne se stederne udvikle sig.


Med planen i hånden kan man lokalt, delområde for delområde, søge midler, spare sammen, søge tilladelser til at udføre delelementer i planen. Men da arkitektens plan skal følges, vil der være en helhed når alt er udført, på trods af at udførsel sker i flere etaper, og sikkert over flere år.


Vi glæder os til at se jer, sammen med en masse andre lokale.

 

Er der spørgsmål inden mødet så kontakt styregruppen. 

Thomas Bjerg Ørom Thomasbjergorom@hotmail.com eller Christian Jørgensen csjoe@aabenraa.dk


Med venlig hilsen

Øster Løgum Sogns LokalrådAktivitetskalender for hele sognet

HJERTESTARTEREN FINDER DU HER

HOVSLUND STATIONSBY

 

KLUBHUSET

Idrætsvej 3

Hovslund Stationsby

 

FIND DEN HER

ØSTER LØGUM

 

KAPELLET

ved kirken i

Øster Løgum

 

FIND DEN HER

Indlæg, opdateringer og forslag til hjemmesiden bedes sendt til: kap2103@hotmail.com

Administration, fotos og layout: Karin Petersen, tlf: 22 77 21 03 mail: kap2103@hotmail.com