HOVSLUND

Hovslund Stationsby

Her på siden finder du informationer og indlæg om Hovslund og omegn, foreninger og institutioner, samt anden info som måtte ha' borgernes interesse - besøg siden jævnligt, da den opdateres og udbygges hele tiden - "så ved du måske noget nyt før din nabo ;-)"

 

Der er i dag ca. 300 indbyggere i Hovslund. På trods af de udbredte problemer for små landsbysamfund, har Hovslund formået at holde stand mod afvandringen mod de større byer. Byen har stadig egen købmandsbutik, gode offentlige transportmuligheder til Rødekro og ikke mindst et bredt og aktivt foreningsliv, hvor byens mange ildsjæle gør et stort stykke arbejde. Dertil kommer en innovativ skolemodel, hvor børnehave, fritidsordning og skole er samlet i Hovslund Børneunivers til tryghed for børnene. Alt dette betyder at byen stadig er attraktiv at bo i og et godt og levende eksempel på et velfungerende landsbysamfund.

Hovslund's historie fortalt af Ellen Jensen, Hovslund - tryk på billedet

Spejderne har fået ny hjemmeside

Spejderne i Øster Løgum/Hovslund Gruppe har fået deres egen flotte, nye hjemmeside - de vil derfor ikke længere ha' deres egen side under voressogn.dk - der vil dog stadig være et link til deres hjemmeside under "nyttige links"


Besøg spejdernes nye hjemmeside HER

Aktivitetskalender for hele sognet

HJERTESTARTEREN FINDER DU HER

HOVSLUND STATIONSBY

 

KLUBHUSET

Idrætsvej 3

Hovslund Stationsby

 

FIND DEN HER

ØSTER LØGUM

 

KAPELLET

ved kirken i

Øster Løgum

 

FIND DEN HER

Indlæg, opdateringer og forslag til hjemmesiden bedes sendt til: uke@hovslund.dk

Administration, fotos og layout: Svend Aage Hansen, tlf: 23490049 mail: uke@hovslund.dk