Beboerforening

Hovslund Stationsby

HOVSLUND OG OMEGNS

BEBOERFORENING

FORSIDE       BESTYRELSE        VEDTÆGTER       INFO        

Foreningens formål er gennem varetagelse af beboernes interesser at gøre Hovslund Stationsby og omegn til et beboervenligt område, samt virke som kontaktorgan mellem beboerne og myndighederne. Foreningen er uafhængig af partipolitik.

  Volley eller Petanque 


 Hvad du end er til, så kom & vær` med.

Vi gentager succesen fra sidste år og arrangere dette


LØRDAG d. 8 juni. Fra ca kl. 11 - 16


 Kom selv, saml et hold i omgangskredsen eller fra gaden, ta´ dem med, vi lægger rammerne, til en hyggelig dag på - Æ´PLAS – Hærulfgade

Kom & vær med, eller bare kom og få et godt grin!!!!  Der kan købes forfriskninger, hele dagen – vi tænder også grillen, så der vil altid være en ”griller” klar!

Følg med på Facebook eller voressogn.dk

 Bare en ”SNAK” 


Torsdag d. 13. juni 2019 vil Hovslund & omegns-beboerforening, opstille en bod v. Købmandsgården / Deele, Hovslund St.


Bestyrelsen vil være til stede, man kan komme og få en drøftelse med OS - hvad skal vi og hvad kan vi i Hovslund & omegn- i fremtiden. 


Så – kom og få en ”SNAK” – der vil være en vand/øl & en ”griller”, til dem der gider.


Vi gør det bla. også, for at det hele ikke skal foregå digitalt, men vi kan mødes personligt. 


Tænker der vil være en mulighed for at spare med hinanden, hvad kan vi gøre for hinanden, hjælpe hinanden med.

ÅRSBERETNING FOR 2018


I marts måned holder vi Ren dag – det er en hyggelig dag, hvor der efterhånden er en god tilslutning, vi får bl.a. samlet affald i og omkring byen og hvert år gøres der også rent i tunellen under jernbanen, samt klippes bevoksning på begge sider. I april måned lykkede det, langt om længe, at få tegnet logo og få lavet de længe ventede landsbyskilte, som blev opsat i juni måned, der er opsat én ved vandværket og én ved indkørslen til Børneuniverset. I maj fik vi, via LandboSyd lavet en ”blomsterstribe” langs Sandager. Vi har fået renoveret stien fra Stationsvej til Forsamlingshuset, hvor der først blev afgravet gammel belægning og derefter lagt ny ”belægning” i form af løst asfalt som er blevet fasttrumlet. Hvert år i slutningen af november opsætter vi julebelysning – og vi siger tak til alle dem, der lægger strøm til.


Vi valgte i år, ikke at holde Sct. Hans da der, de senere år, har været meget faldende deltagerantal. I stedet for har vi afholdt en Petanque og Volleyball dag på Æ’plads, det vil vi gøre igen i år, da det var en rigtig god og hyggelig dag og så håber vi naturligvis, at der kommer flere deltagere.


Regnskab v. Jens Erik Jessen: Regnskabet viser et underskud på 12.141,90 bl.a. pga. etablering af stien.


Eventuelt: Alf Ingfeldt – skilte om nabohjælp. Bestyrelsen vil taget det med til det kommende bestyrelsesarbejde. Per Forst tilkendegiver at det er en god ide, og mener at skiltene kan rekvireres gratis.


Christian Jørgensen