Bevæg dig for livet

Velkommmen

til

VORES SOGN

Så er der opdateret med nye gåture efter sommerferien.

Alle gåture er om onsdagen og starter kl. 15.00.

17. juni.

Mødested: P-pladsen ved Løjt Feriecenter, Sandskærvej – Vi går en fin tur i Løjt Nørreskov og ned langs stranden. Turen er på ca. 4 km og i bakket terræn.

24. juni.

Mødested: P-pladsen i Rugbjerg Plantage (Foldingbrovej) – Vi går en spændende tur i Rugbjerg Plantage. Turen er på ca 4 km og i ujævnt terræn.

8. juli.

Mødested: Hjelm Skov ved Skovtrolden (Hjelmallé) – Vi går en smuk tur i Hjelm Skov. Turen er på ca. 4,5 km og i bakket terræn.

Jeg tillader mig at holde sommerferie, og starter op igen onsdag d. 12. august😉

12. august. Mødested: Barsmarkende (for enden af Barsmark Bygade/Ottergårdsforte ligger en lille p-plads) – Vi går en ny spændende tur rundt om Knudshoved. Turen er ca. 7 km i ujævnt terræn, men det er en rigtig smuk tur😉

19. august. Mødested: P-pladsen ved Naldtanglejren – Vi går en smuk tur med Skovsøstien. Turen er ca. 4,5 km og i bakket terræn.

26. august. Mødested: P-pladsen Barsø Landing – Vi går en ny og smuk tur til Loddenhøj langs stranden og med Mølleforte retur. Turen er ca. 3,5 km og i bakket terræn.

2. september. Mødested: P-pladsen på Lundtoftvej v/Søgård – Vi går en fin tur i Søgård Skov, denne gang kan vi forhåbentlig komme hele turen rundt via mosen. Turen er ca. 5 km og i bakket terræn.

9. september. Mødested: P-pladsen på Sønderhesselvej, Aabenraa (sidevej til Farverhus)– Vi går endnu en ny tur, denne gang skal vi se von Bergens Eg. Turen er ca. 4,5 km og i bakket terræn.

16. september. Mødested: P-pladsen over for restaurant Knapp – Vi går en smuk og ny spændende tur med Blåsholmvej, og Dyrhave. Turen er ca. 5 km og i bakket terræn.

23. september. Mødested: P-pladsen ved Øster Løgum Kirke – Vi går en ny spændende tur rundt om Øster Løgum. Turen er ca. 4 km.

30. september. Mødested: P-pladsen ved Hellevad Kirke – Vi går en dejlig tur rundt om Hellevad og Gustes Eng. Turen er ca. 3,5 km og i lidt ujævn terræn.

Karin Petersen  22772103