Bevæg dig for livet

 Øster Løgum Sogn's Lokalråd

Velkommmen

til

 

VORES SOGNSå er jeg klar med flere spændende gåture for 2020. Der er både gamle ture men også flere nye ture😉


Jeg har forsøgt at finde gåture, der både er for køretøjer men også nogle, der desværre ikke er for køretøjer. De steder hvor der står det ikke er for køretøjer, har jeg selv afprøvet med min rollator - kan jeg ikke gå med den, er turen ikke for køretøjer 😉.  Hunde er velkomne i snor.

Undervejs vil der være små stop, hvor vi lige samler os, og jeg fortæller lidt om det historiske eller om naturen. 


 

Alle gåture er om onsdagen og starter kl. 15.00.

 

D. 12. februar.

Mødested: Hjelm Skov ved Skovtrolden (Hjelmallé) – Vi går en smuk og ny tur i Hjelm Skov, måske vi har sne. Turen er på ca. 4,5 km og køretøjer kan desværre ikke deltage da det er bakket terræn.


D. 19. februar

Mødested:  Hærulfgade i Hovslund ved tunnelen – Vi går en tur med Hærulfsporet og nyder den smukke natur. Turen er på ca 4 km og køretøjer kan desværre ikke deltage da det er ujævnt terræn.


D. 26. februar.  Mødested: Foldingbrovej 15 – Vi går en tur rundt  med Stenhøjvej og Rugbjergvej. Turen er på ca 3 km og køretøjer kan deltage.


D. 4. marts. Mødested: Vi mødes på p-pladsen på Lundtoftvej ved Søgård – Vi går en ny og spændende tur i Søgård Skov. Turen er på ca 4,5 km og er desværre ikke for køretøjer da det er bakket terræn.


D. 11. marts. Mødested: P-pladsen på Tingvej – Vi går en dejlig tur i Lerskov Plantage. Turen er på ca 3,5 km og er desværre ikke for køretøjer da det er ujævnt terræn


D. 18. marts. Mødested: P-pladsen på Ravnholt (Løgumklostervej mellem Rødekro og Aabenraa) – Vi går en dejlig tur i Rise Skov. Turen er ca 5 km og er desværre ikke for køretøjer da det er bakket terræn.


D. 25. marts. Mødested: P-pladsen ved Genner Hallen – Vi går en smuk tur rundt om Genner og med Kådnerforte. Turen er på ca 4 km og køretøjer kan desværre ikke deltage da det er ujævnt terræn.

 

D. 1. april. Mødested: P-pladsen på Assenholmvej  – Vi går en smuk og ny spændende tur i Bjergskov Overdrev. Turen er kun på ca 2,5 km med da det er meget bakket terræn føles det længere, men bestemt hvert et skridt værd. Køretøjer kan desværre ikke deltage pga meget bakket terræn.


D. 8. april. Mødested:  P-pladsen ved Sønderballe Bådelaug– Vi går en smuk forårstur med Spis Sønderballe og nyder den smukke udsigt. Turen er på ca 4 km og køretøjer kan desværre ikke deltage da det er meget bakket  terræn.


☺ Karin Petersen  22772103