Bevæg dig for livet

Velkommmen

til

VORES SOGN

Så er der opdateret med nye gåture indtil sidst i november.

Alle gåture er om onsdagen og starter kl. 15.00.

16. september. Mødested: P-pladsen over for restaurant Knapp – Vi går en smuk og ny spændende tur med Blåsholmvej, og Dyrhave. Turen er ca. 5 km og i bakket terræn.

23. september. Mødested: P-pladsen ved Øster Løgum Kirke – Vi går en ny spændende tur rundt om Øster Løgum. Turen er ca. 4 km.

30. september. Mødested: P-pladsen ved Hellevad Kirke – Vi går en dejlig tur rundt om Hellevad og Gustes Eng. Turen er ca. 3,5 km og i lidt ujævn terræn.

7. oktober. Mødested: Vi mødes på p-pladsen ved Høje Kolstrup Skole, Nyløkke – Vi går en smuk tur i Nørreskov. Turen er på ca. 6 km og i bakket terræn.

14. oktober. Mødested: P-pladsen ved Kalvø Badehotel – Vi går en dejlig tur rundt om Kalvø. Turen er på ca. 3 km og køretøjer kan deltage.

21. oktober. Mødested: P-pladsen på Jørgensgård Skovvej/Dambjerg – Vi går en smuk tur i Jørgensgård Skov og skal bla gå på Oldemors Trappe. Turen er på ca. 5 km og i meget ujævnt terræn.

28. oktober. Mødested: Foldingbrovej 15 – Vi går en lille efterårstur rundt om Stenhøj og Rugbjerg. Vi afslutter med en runde i mit lille reservat. Turen er på ca. 3 km og køretøjer kan deltage.

4. november. Mødested: P-pladsen på Årup Skovvej – Vi går en smuk tur i Årup Skov og skal bla op forbi Dragebænken. Turen er på ca. 5,5 km og i meget bakket terræn.

11, november. Mødested: P-pladsen i Rugbjerg Plantage – Vi går en dejlig efterårstur i Rugbjerg Plantage. Tag en pose med til kogler og mos😉. Turen er på ca. 4 km og er i ujævnt terræn.

18. november. Mødested: P-pladsen på Tingvej – Vi går en smuk efterårstur i Lerskov Plantage. Også her vil der være muligt at samle kogler og mos😉. Turen er på ca. 3,5 km og i ujævnt terræn.

25. november. Mødested: P-pladsen på Ravnholt (Løgumklostervej mellem Rødekro og Aabenraa) – Vi går en dejlig tur i Rise Skov. Har du ikke nok kogler er der igen mulighed for at samle lidt😉. Turen er på ca. 5 km og i meget bakket terræn.

Karin Petersen  22772103