Bevæg dig for livet

 Øster Løgum Sogn's Lokalråd

Velkommmen

til

 

VORES SOGN

Så er der opdateret med nye gåture efter sommerferien. 


Alle gåture er om onsdagen og starter kl. 15.00.

 


17. juni.

Mødested: P-pladsen ved Løjt Feriecenter, Sandskærvej – Vi går en fin tur i Løjt Nørreskov og ned langs stranden. Turen er på ca. 4 km og i bakket terræn.


24. juni.

Mødested: P-pladsen i Rugbjerg Plantage (Foldingbrovej) – Vi går en spændende tur i Rugbjerg Plantage. Turen er på ca 4 km og i ujævnt terræn.


8. juli.

Mødested: Hjelm Skov ved Skovtrolden (Hjelmallé) – Vi går en smuk tur i Hjelm Skov. Turen er på ca. 4,5 km og i bakket terræn.


Jeg tillader mig at holde sommerferie, og starter op igen onsdag d. 12. august😉


12. august. Mødested: Barsmarkende (for enden af Barsmark Bygade/Ottergårdsforte ligger en lille p-plads) – Vi går en ny spændende tur rundt om Knudshoved. Turen er ca. 7 km i ujævnt terræn, men det er en rigtig smuk tur😉


19. august. Mødested: P-pladsen ved Naldtanglejren – Vi går en smuk tur med Skovsøstien. Turen er ca. 4,5 km og i bakket terræn.


26. august. Mødested: P-pladsen Barsø Landing – Vi går en ny og smuk tur til Loddenhøj langs stranden og med Mølleforte retur. Turen er ca. 3,5 km og i bakket terræn.


2. september. Mødested: P-pladsen på Lundtoftvej v/Søgård – Vi går en fin tur i Søgård Skov, denne gang kan vi forhåbentlig komme hele turen rundt via mosen. Turen er ca. 5 km og i bakket terræn.


9. september. Mødested: P-pladsen på Sønderhesselvej, Aabenraa (sidevej til Farverhus)– Vi går endnu en ny tur, denne gang skal vi se von Bergens Eg. Turen er ca. 4,5 km og i bakket terræn.


16. september. Mødested: P-pladsen over for restaurant Knapp – Vi går en smuk og ny spændende tur med Blåsholmvej, og Dyrhave. Turen er ca. 5 km og i bakket terræn.


23. september. Mødested: P-pladsen ved Øster Løgum Kirke – Vi går en ny spændende tur rundt om Øster Løgum. Turen er ca. 4 km.


30. september. Mødested: P-pladsen ved Hellevad Kirke – Vi går en dejlig tur rundt om Hellevad og Gustes Eng. Turen er ca. 3,5 km og i lidt ujævn terræn.

 

Karin Petersen  22772103