Bevæg dig for livet

VORES SOGN

D. 18. december.

D. 1. januar.

Mødested:Foldingbrovej 15 - Vi går en dejlig nytårstur rundt med Stenhøjvej og Rugbjergvej. Turen er ca. 3 km er køretøjer kan deltage. Efter turen venter en lille overraskelse i shelteret på min mark.

Så er jeg klar med de første 7 spændende gåture for 2020

Jeg har forsøgt at finde gåture, der både er for køretøjer men også nogle, der desværre ikke er for køretøjer. De steder hvor der står det ikke er for køretøjer, har jeg selv afprøvet med min rollator - kan jeg ikke gå med den, er turen ikke for køretøjer 😉.  Hunde er velkomne i snor.

Undervejs vil der være små stop, hvor vi lige samler os, og jeg fortæller lidt om det historiske eller om naturen.

Alle gåture er om onsdagen og starter kl. 15.00.

D. 8. januar.

Mødested: P-pladsen ved Kalvø Badehotel – Vi går en dejlig tur rundt om Kalvø og op forbi stensamlingen. Turen er på ca 3 km og er desværre ikke for køretøjer da der er et par forhindringer undervejs.

D. 15. januar.

Mødested: Løjt Idrætsanlæg, Løjt Skolegade 17 – Vi går en tur i Præsteskoven og Hareskoven. Turen er på ca 4 km og er desværre ikke for køretøjer da det er ujævnt terræn.

D. 22. januar.

Mødested: P-pladsen i Rugbjerg Plantage (Foldingbrovej) – Vi går en spændende tur i Rugbjerg Plantage. Turen er på ca 4 km og er desværre ikke for køretøjer da det er ujævnt terræn

D. 29. januar.

Mødested: Hellevad Kirke – Vi går en tur rundt ved kirken og skoven og om forbi Gustes Eng. Turen er ca 3 km og køretøjer kan deltage.

D. 5. februar.

Mødested: Naldtangvej, nede ved p-pladsen ved lejren – Vi går en smuk tur med Skovsøstien. Turen er på ca 4,5 km og køretøjer kan desværre ikke deltage da det er meget bakket terræn.

D. 12. februar.

Mødested: Hjelm Skov ved Skovtrolden (Hjelmallé) – Vi går en smuk og ny tur i Hjelm Skov, måske vi har sne. Turen er på ca. 4,5 km og køretøjer kan desværre ikke deltage da det er bakket terræn.

D. 19. februar

Mødested:  Hærulfgade i Hovslund ved tunnelen – Vi går en tur med Hærulfsporet og nyder den smukke natur. Turen er på ca 4 km og køretøjer kan desværre ikke deltage da det er ujævnt terræn.

☺ Karin Petersen  22772103