Bevæg dig for livet

til

VORES SOGN

Så er jeg klar med nye spændende gåture for resten af 2019

Jeg har forsøgt at finde gåture, der både er for køretøjer men også nogle, der desværre ikke er for køretøjer. De steder hvor der står det ikke er for køretøjer, har jeg selv afprøvet med min rollator - kan jeg ikke gå med den, er turen ikke for køretøjer 😉.  Hunde er velkomne i snor.

Undervejs vil der være små stop, hvor vi lige samler os, og jeg fortæller lidt om det historiske eller om naturen.

Alle gåture er om onsdagen og starter kl. 15.00.

D. 6. november.

Mødested: Hjelm Skov ved skovtrolden – Vi går en smuk efterårstur i Hjelm Skov. Turen er på ca. 4 km og er ikke for køretøjer da det er ujævnt terræn.

D. 13. november.

Mødested: Genner Hallen - Vi går en tur rundt i Genner og med Kådnerforte. Turen er på ca 4 km og køretøjer kan desværre ikke deltage da det er ujævnt terræn langs med Kådnerforte.

D. 20. november.

Mødested: Æ Sprøjthus, Barsmark Bygade - Vi går en tur med Maren Kassesforte op til Blåhøj. På hjemvejen gør vi holdt ved Æ Bachhus hvor der venter lidt godt. Turen er på ca 4,5 km og er desværre ikke for køretøjer da det er ujævnt og bakket terræn.

D. 27. november.

Mødested: P-pladsen på Tingvej - Vi går en smuk efterårstur i Lerskov Plantage. Turen er på ca 4 km og køretøjer kan deltage.

D. 4. december.

Mødested: Stenagervej ved Bedsted/Lø Grusgravene – Vi går en tur rundt om søerne ved grusgraven. Gåturen er på ca. 3 km og køretøjer kan desværre ikke deltage da der er ujævnt terræn.

D. 11. december.

Mødested: Øster Løgum kirke – Vi går en dejlig tur rundt om Øster Løgum og nyder alle de julepyntede huse. Turen er på ca 3 km og køretøjer kan deltage.

D. 18. december.

Mødested: Hellevad Kirke – Vi går en tur rundt ved kirken og skoven og om forbi Gustes Eng. Turen er ca 3 km og køretøjer kan deltage

D. 1. januar.

Mødested:Foldingbrovej 15 - Vi går en dejlig nytårstur rundt med Stenhøjvej og Rugbjergvej. Turen er ca. 3 km er køretøjer kan deltage. Efter turen venter en lille overraskelse i shelteret på min mark.

☺ Karin Petersen  22772103