Bevæg dig for livet

Velkommmen

til

VORES SOGN

Så er jeg klar med nye spændende gåture efter sommerferien.

Jeg har forsøgt at finde gåture der både er for køretøjer men også nogle der desværre ikke er for køretøjer. De steder hvor der står det ikke er for køretøjer har jeg selv afprøvet med min rollator, kan jeg ikke gå med den, er turen ikke for køretøjer 😉.  Hunde er velkomne i snor.

Undervejs vil der være små stop, hvor vi lige samler os, og jeg fortæller lidt om det historiske eller om naturen.

Alle gåture er om onsdagen og starter kl. 15.00.

D. 7. august.

Mødested: Hellevad kirke – Vi går en tur rundt ved kirken og skoven og om forbi Gustes eng. Turen er ca. 3 km og er for køretøjer.

D. 14. august.

Mødested: Hovslund Børneunivers, Hovslundvej 12 – Vi går en tur med Æ Kleinbahn spor. Turen er ca. 4 km og er ikke for køretøjer da det er ujævnt terræn.

D. 21. august.

Mødested: Sønderballe Bådelaug (kør ca 200 mtr ind af vejen over for Sønerballe camping) – Vi går en smuk tur med stien ”Spis Sønderballe”. Turen er på ca. 4 km og er ikke for køretøjer da det er ujævnt terræn.

D. 28. august.

Mødested:  Øster Løgum Kirke – vi går en tur rundt om Øster Løgum. Turen er ca. 3 km og køretøjer kan deltage.

D. 4. september.

Mødested: Super Brugsen i Løjt – Vi går en tur i Præsteskoven og Hareskoven. Turen er ca. 4 km og er ikke for køretøjer da det er ujævnt terræn.

D. 11. september.

Mødested: Foldingbrovej 15 – Vi går en sensommertur rundt med Stenhøjvej og Rugbjergvej. Turen er ca. 3 km er køretøjer kan deltage.

D. 18. september.

Mødested: Hjelm Skov ved skovtrolden – Vi går en smuk sensommertur i Hjelm Skov. Turen er på ca. 4 km og er ikke for køretøjer da det er ujævnt terræn.

☺ Karin Petersen  22772103